Hvad sker der, når jeg har afgivet ordren?

Vi behandler alle ordrer manuelt. leveres normalt med det samme, men tillad venligst lidt ekstra tid til at modtage ordren.

Er dine betalingsmetoder anonyme?

Ja, alle vores betalingsmetoder er 100% anonyme. Vi har sikre Paypal og Bitcoin. Vi anbefaler selvfølgelig, at du betaler med Bitcoin. Betalinger via Paypal og Visa er ikke så sikre som Bitcoin.

Hvilke enheder understøtter du?

Vi understøtter alle slags enheder såsom: MAG, Android Smart Phone, Android Boxes, Enigma, DreamBox, Vu + (…), PC, VLC, Kodi / XBMC (…), Smart TV.

Hvor meget båndbredde IPTV STREAMING bruger

Vores IPTV-streams bruger den nyeste H264-teknologi, der tilbyder den bedste komprimering og kvalitet. IPTV-strømstørrelserne er ca. 8 Mbit. Men når du skifter kanal, kan H264-protokollen springe lidt højere for at begynde at vise billedet. Dette er grunden til en 8 Mbit minimum internetforbindelseshastighed, 15 Mbit til HD-kanaler.

Har du bedre kvalitet end andre IPTV-udbydere?

Ja, vi tilbyder bedre IPTV-kvalitet. IPTV-udbydere har 8000 kanaler med lavere kvalitet og meget frysning. Vi har +20000 kanaler af høj kvalitet og ingen fryser.

Hvor lang tid tager det at modtage ordren?

Vi leverer normalt ordren med det samme. Det er dog op til 5 timer at modtage e-mailen.

Bruger jeg satellit til at bruge IPTV?

Nej, du opretter forbindelse til Step IPTV-servere via Internettet, og du har ikke brug for satellitudstyr

Hvad har jeg brug for for at kunne bruge din tjeneste.

Alt hvad du behøver er en internetforbindelse, firestick, androidbox, smart tv, mag, iPhone, Apple tv eller enhver anden Android-understøttet enhed. alt er pre-setup, bare log ind og begynd at se.

Hvor lang tid tager det at opsætte?

Du behøver ikke være en teknisk person for at installere vores tjenester. Vi giver dig de komplette instruktioner om, hvordan du installerer og bruger det. Det tager 10 til 15 minutter at konfigurere, så log ind og start visningen. Hvis du står over for problemer, skal du bare tale med vores live supportteam, så hjælper de dig gerne.

De film / serier, jeg vil se, er ikke på listen, hvordan kan jeg anmode om det?

Tal med vores live supportteam eller send os en e-mail, så vil vi gøre vores bedste for at tilføje din anmodede film / serie, hvis den er tilgængelig.

Fungerer din IPTV-tjeneste i udlandet?

Ja, vores kanaltjeneste fungerer godt i udlandet. En stor del af vores kunder bor i udlandet og vores nordiske tv-kanaler fungerer mere end godt.

Kan jeg bruge 2 enheder samtidigt på en linje?

Nej du kan ikke. Multi-forbindelse på 1 konto på samme tid kan blokere dit brugernavn og IP-adresse.

En film, jeg ofte ser, er buffere. Hvorfor?

Til tider kan du udholde buffering på grund af høj trafik eller lave hastigheder på Internettet. Hvis der er vedvarende bufferingsproblemer, kan du prøve at holde knappen “Pause” nede i op til 15 sekunder, før du genoptager filmen. Dette overvinder ofte bufferingsproblemet.

Vises indholdet af høj kvalitet?

IP-netværk er optimeret til at bruge de bedst mulige forbindelser, så brugerne kan modtage output i høj kvalitet. Vi opretholder præstationsniveauer for enden for at sikre den højest mulige kvalitet regelmæssigt.

Kan jeg se IPTV på flere enheder samtidigt med 1 linje?

Desværre har du ikke evnen til at gøre dette. Brug af en enkelt konto til flere forbindelser kan resultere i, at din IP-adresse og brugernavn blokeres. Når det er sagt, har du mulighed for at købe en ekstra forbindelse mod et ekstra gebyr.

Hvorfor har jeg bufferproblemer på nogle kanaler?

Til at begynde med skal du kontrollere din router eller modem og sørge for, at de er tilsluttet. Genstart begge dele, før du gennemgår indstillingerne for hver enhed, der kører dit IPTV-abonnement. Hvis problemet fortsætter, blokerer din internetudbyder muligvis trafik til IPTV. Prøv en anden ISP-forbindelse for at løse dette problem. Problemer skal slutte, når du gør det.

Kan min Android / iPhone / iPad bruges som fjernbetjening på enheden?

Du kan downloade en gratis app kaldet “XBMC Remote” for at gennemse Kodis muligheder. Det består af et brugervenligt tastatur, der fungerer som en fjernbetjening på din mobile enhed.

Kan jeg gøre mit tv til et smart tv med en Android TV box-enhed?

Selvfølgelig. Dette kan opnås, da du kan oprette specifikke apps fra Google Play Butik, hvilket gør dit tv noget interaktivt. Andre apps kan også bruges på dit tv, inklusive Skype, Firefox og Gmail!