Juridisk ansvarsfraskrivelse

Vi hoster, leverer, arkiverer, opbevarer, distribuerer eller streamer medier af nogen art på vores hjemmeside. Vi ejer, administrerer, kontrollerer, kører, vedligeholder eller har ingen adgang til de servere eller enheder, der er involveret i indeksering/udsendelse af medier af nogen art.
Vi hos DOLPHSTREAM streamer ikke nogen af live IP-kanalerne, alle kanaler er tredjepartslinks, der er tilgængelige på internettet. Vi har ingen tilknytning til nogen af de viste IP-kanaler eller nogen af disse produkter. Tv-kanaler og videoindhold af tjenesterne leveres uden noget ansvar fra os med hensyn til ophavsret.

Vi forbinder dig med den største samling af online nyheder, sport, nordisk, spansk, arabisk, indisk osv. IP-kanaler alle videoer fra hele verden, de er online tilgængelige på nettet. Som vi ved, overholder alle kanaler leveret af serversælgerne alle relevante landes copyright-love, og eventuelle copyright-spørgsmål skal tages op direkte med serverejerne, DOLPHSTREAM påtager sig intet ansvar for, hvad der sendes på serverne, og DOLPHSTREAM har NO kontrol over servere/streams og kanaler.
Vi ejer, annoncerer, distribuerer eller leverer ingen kanaler på vores hjemmeside. Serverejere har ret til at tilføje og fjerne de kanaler, de ønsker.